My Lovely Followers

Tuesday, October 18, 2011

Baby d kelar


Aduuuuuui..kalu pasal cerita baby kena dera atau bunuh ni yg bikin sia geram dengar...!!!!!! Nah baru2 ni cerita baby baru lahir kena kelar..... Gila kah suda manusia skrg ni....???!!!! Harap2 ibu baby ni dan lelaki yg tidak bertanggung jawab ni kena hukuman gantung.....!!!!!

Untuk yg belum tahu cerita pasal baby ni, nah baca lah berita d bawah ni....
BETONG: Hanya kerana teman lelaki tidak mahu menerima anak luar nikah dalam kandungannya, seorang pelajar berusia 16 tahun mengelar bayi perempuan baru dilahirkannya sehingga mati dan perut terburai di bilik asrama sekolahnya di sini, semalam.

Kejadian menggemparkan itu berlaku kira-kira jam 7.40 pagi dan pelajar tingkatan empat terbabit dikatakan melahirkan bayi cukup sifat sebelum dia mengelar bayinya yang masih hidup itu dengan pisau pemotong sayur sepanjang 15 sentimeter.

Sumber berkata, sebelum kejadian, pelajar terbabit dikatakan gagal hadir ke kelas sehingga menimbulkan rasa curiga seorang guru lelaki berusia 41 tahun yang kemudian ke bilik asramanya.

Menurutnya, sebaik tiba di bilik pelajar berkenaan, guru itu terkejut apabila mendapati satu mayat bayi perempuan cukup sifat berlumuran darah di atas lantai berhampiran katil suspek

2 comments:

  1. Tidak sanggup saya tengok tu gambar. Kenapa lah dia buat macam tu.

    ReplyDelete
  2. aduiiiiiiiiiiiiiiiiii................ gila lah siapa yg buat mcm ni.... kesiannnn tu baby..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails