My Lovely Followers

Monday, October 10, 2011

Baby kena liwat

Bayangkan baby yg baru berusia 23 hari suda kena liwat oleh c bapa.....aduuuuuuuuui, punya geram baca berita ni.. kalau bole, mau d sepak2 'ANU' c bapa tu....gila punya org...!!!


GOMBAK: Berang isteri dalam pantang enggan melayan kehendak seksualnya, seorang lelaki berusia 28 tahun bagaikan dirasuk syaitan apabila sanggup meliwat bayi lelakinya berusia 23 hari di dalam bilik di rumahnya di Taman Sunway, Batu Caves, di sini, kelmarin.

Lebih kejam apabila tangisan bayi malang yang menahan kesakitan itu langsung tidak diendahkan si bapa durjana, sebaliknya dia menjadi lebih rakus dengan bertindak menutup mulut anaknya itu menggunakan tangan dengan kuat, sekali gus menambah derita si kecil.
Bapa yang kejam itu berbuat demikian untuk mengelakkan tangisan bayi malang itu didengari isterinya yang ketika kejadian dilaporkan sedang berehat di ruang tamu rumah.

Sumber polis berkata, tindakan keji dan kejam itu hanya disedari ibu mangsa berusia 39 tahun kira-kira jam 4 petang apabila melihat mangsa tidak bermaya ketika mahu memandikannya.


“Si ibu terkejut apabila melihat bahagian mulut mangsa lebam. Pemeriksaan wanita itu kemudian mendapati bahagian dubur mangsa turut cedera.

sumber Harian Metro...

1 comment:

  1. Tida sanggup saya baca semua sher.. Sampai itu part itu baby menangis saya sakit jiwa suda. Kasih mati lah tu lelaki tu... Geram... Kanapa nda main sendiri ja kan?? Bah jaga marah ni hihihi...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails